Oral Seks Hakkında Bilmedikleriniz

Oral ilişki insanlık tarihi boyunca devam eden eşlerin birbirlerinin cinsel organlarını ağız yoluyla uyarılması olayı oral ilişki denilmektedir. Adeta uzmanlık olarak görülen ve her iki taraf içinde doğru yapıldığı zaman aşırı çokça zevk sağlayan bir cinsel ilişkidir.


Ağız arasında bulunan lisan oral seks için ve dilde bulunan sinir uçlarının karşı tarafa verdiği zevk ve başka duygular vasıtası ile mutlu etmektedir. Ve karşı tarafın cinsel organını kayganlaştırması itibarı ile oldukça tercih edilmektedir.

Oral yolla yapılan cinsel ilişkilerde kadın için hiç bir risk taşımadığı için bilhassa bakireliğe zarar vermediği gibi herhangi bir hamilelik durumu söz konusu bulunmadığı için tercih edilen bir yöntemdir.

Ağız ve cinsel organ temizliğine ciddiyet veren bireyler oral yolla cinsel ilişki yaşamasında sağlık açısından da bir sorun görülmemektedir.Hem bayan için hemde erkek için uyarılma söz konusu olduğu için lakin bayan için vajina dudaklarında ve klitoriste çok daha yoğun hissedildiği görülür.

Yorumlar

Popüler Yayınlar